Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Κινδύνεψε το μοναδικό συνεταιριστικό εργοστάσιο που έχει μείνει στην Ξάνθη η ΣΕΚΕ -Εκδηλώθηκε φωτιά σε γειτονικό οικόπεδο (fotos)

Πυρκαγιά έσπασε σήμερα το πρωί  λίγο μετά τις 12 έξω από το εργοστάσιο της ΣΕΚΕ σε παρακείμενο οικόπεδο στα διοικητικά όρια του Δήμου Ξάνθης και Δήμου Αβδήρων. Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε μέσα σε ελαιώνα και επεκτάθηκε γρήγορα σε μία έκταση περίπου πέντε στρεμμάτων.

Η φωτιά απείλησε να εισέλθει στο εργοστάσιο της ΣΕΚΕ όμως η προσπάθεια ομάδα αντρών της πυροσβεστικής με πέντε οχημήματα  και  οχήματα του Δήμου Ξάνθης  που ενεργούσαν στο  σημείο απέτρεψε το ενδεχόμενο αυτό. Στη φωτιά έφτασαν άμεσα ο πρόεδρος της ΣΕΚΕ  Παναγιώτης Ταρενίδης καθώς και ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου Μανώλης Φανουράκης  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αφεντούλη  Τσακιρίδη.

Τελικά μετά από 1ώρα περίπου η φωτιά κατασβέστηκε ενώ στο σημείο είχανε φτάσει και μηχανήματα του Δήμου Ξάνθης για να προστατευθεί με κάθε τρόπο το εργοστάσιο αλλά και οι παρακείμενες ιδιοκτησίες.

Σχετικά Άρθρα