Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Κρανίτης Ιωάννης: Αποφάσισα να συστρατευτώ και εγώ δίπλα στον Αθανάσιο Κριτσίνη

Ονομάζομαι Κρανίτης Ιωάννης είμαι 56 ετών, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Είμαι τελειόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ( Γ. Π. Α. ). Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιούμε στον χώρο της φύσης και του περιβάλλοντος αλλά ανήκω και στην κυνηγετική οικογένεια. Από το 1991 η πολιτική μου ταυτότητα είναι με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών ( Κ.Ε.Κ.) που ήμουν ενεργό μέλος του κόμματος και από το 2020 με το νέο κόμμα Ελλήνων Κυνηγών Αλιέων ( Κ.Ε.Κ.Α.) που στις περασμένες εκλογές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης.

Το 2009 δημιούργησα τον σύλλογο Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών

( Σ.Ε.Σ.Κ.Φ. 2009 ). Οι δράσεις που είχα σαν πρόεδρος του συλλόγου επάνω στο κυνήγι στη φύση και το περιβάλλον, οι συνεργασίες μου με οικολογικούς και περιβαλλοντολογικούς συλλόγους και Μ.Κ.Ο. για θέματα ΝΑΤΟΥΡΑ , ΡΑΨΑΡ και φιλοζωικά, καθώς και για την εθελοντική μας δράση στην περιφρούρηση δασικών περιοχών, την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών και φυσικά στην αναδάσωση περιοχών έφεραν σαν αποτέλεσμα τη βράβευση μου από την UNESKO στις 16/09/2010 για την εισφορά μου στην φύση και το περιβάλλον.

Από 25 ετών είμαι παγκόσμιο μέλος της Greenpeace που σε νεαρότερη ηλικία είχα δράσεις σε διάφορες ακτιβιστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2012 ήρθα να ζήσω μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας μου την Ξάνθη που με κέρδισε ολοκληρωτικά για τις ομορφιές της, όχι μόνο του ορεινού όγκου αλλά και του πεδινού. Εδώ και έξι χρόνια είμαι κάτοικος Πετεινού.

Ο Δήμος Αβδήρων μπορεί να είναι ο πλουσιότερος δήμος της περιοχής , όχι μόνο σε οικονομική αλλά και σε περιβαλλοντική ανάπτυξη ακόμα και σε οικοτουρισμό. Με μεγάλη μου όμως λύπη βλέπω πως ο Δήμος έχει αφεθεί στην τύχη του . Έτσι όταν ο Αθανάσιος Κριτσίνης μου πρότεινε να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ( Τώρα Όλοι Μαζί Μπορούμε ) ως Δημοτικό Σύμβουλο και μετά από μια ουσιαστική συζήτηση που είχαμε κατ ιδίαν, όχι μόνο στα θέματα του περιβάλλοντος που με μεγάλη μου έκπληξη και χαρά είδα πως έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Δήμο μας κατάλαβα πως είναι ένας άνθρωπος με όραμα θέληση και αγάπη να κάνει το Δήμο Αβδήρων ένα Δήμο πρότυπο, σε ανάπτυξη και καινοτομίες.

Ένα Δήμο που θα είναι περήφανοι οι δημότες του. Μετά από όλα αυτά αποφάσισα να συστρατευτώ και εγώ δίπλα από τον Αθανάσιο Κριτσίνη στον τίμιο αγώνα που θα δώσει. Για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος στις 8 Οκτωβρίου 2023 με την βοήθεια των δημοτών σε ένα Δήμο πρότυπο.

Με εκτίμηση στους δημότες Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κρανίτης Ιωάννης.

Σχετικά Άρθρα