ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Χρίστος με “ι” Βουλγαρίδης. Υποψήφιος στον Δήμο Αβδήρων με τον Σάκη Κριτσίνη

Ονομάζομαι Χρίστος Βουλγαρίδης. Το “ι” στο όνομα δεν είναι ένα ορθογραφικό λάθος για όσους το νομίζουν, αλλά έχει την δική του ετυμολογική σημασία, την οποία θα σας αποκαλύψω αργότερα.

Επέλεξα σε μια ιδιαίτερα νεανική ηλικία να συμβάλλω και εγώ στο καλό του δήμου, γενικότερα και στην οικονομική ανάπτυξη του ειδικότερα.

Ο Δήμος Αβδήρων χρειάζεται φροντίδα και έχει ανάγκη από έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην πραγματική οικονομία. Έχω την επιθυμία να προσπαθήσω και εγώ για την οικονομική ανάπτυξη του δήμου μας στο μετρό του δυνατού, που θα μου δοθεί.

Δεν είμαι πολιτικός ούτε θα γίνω πολιτικός απλώς θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ένας νέος με όνειρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αβδήρων νόμου Ξάνθης, ο οποίος δεν επιθυμεί να γίνει πολιτικός. Είμαι μόλις 23 χρόνων και συνεργάζομαι με μια ακομμάτιστη παράταξη. 

Τώρα Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Τώρα ναι όλοι μαζί μπορούμε χωρίς διακρίσεις πολιτικές κοινωνικές οικονομικές για έναν, δημοκρατικό δήμο και ίσες ευκαιρίες για όλους. Όπως του αξίζει η ένδοξή του ιστορία. Η επιλογή για τα άτομα σε θέσεις διοικήσεως είναι καθαρά δική σας υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα