Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Το βαρύ πυροβολικό στο πλευρό του Σάκη Κριτσίνη… Τσαγγάλας, Αμβροσιάδης, Ιατράκης μαζί του στην Φελώνη

Τρένο πάει ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων κ. Σάκη Κριτσίνη μιας και στο πλευρό του κατεβαίνουν δυνατά ονόματα. Μαζί του στο γλέντι στην Φελώνη προχθές το βράδυ μεταξύ άλλων, ήταν και ο επιχειρηματίας του MyClub Γιάννης Τσαγγάλας (που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κριτσίνη) μαζί με την σύζυγό του Φένια Αχταρίδου, ο Μηχανολόγος Μηχανικός Ιωάννης Ιατράκης (επίσης υποψήφιος) και ο πολύ καλός φίλος του Σάκη , ο πρόεδρος του ΚΚΠΑ Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης που έχει πολλούς δεσμούς με την περιοχή των Αβδήρων και που στηρίζει ανοικτά την υποψηφιότητα του Κριτσίνη.

Παράλληλα και μετά την ΑΝΟΙΚΤΗ πρόσκληση που έκανε ο Σάκης Κριτσίνης προς τους άλλους συνδυασμούς, αυτές τις μέρες μαθαίνω ότι γίνονται και νέες ζυμώσεις στελεχών της παράταξης Κριτσίνη με την παράταξη του Δημήτρη Δόντσου (που και αυτός πάει πολύ καλά και οργανωτικά και σε πρόσωπα που τον στελεχώνουν) ώστε να ενωθούν οι παρατάξεις και να τελειώσουν τον Τσιτιρίδη από την πρώτη Κυριακή

(Τα στελέχη των δύο παρατάξεων που αντιλαμβάνονται την τεράστια ισχύ που θα έχει ένας κοινός συνδυασμός μιλούν κυρίως για την προγραμματική σύγκληση και τους στόχους που θα τεθούν για την επόμενη 5εταία).

Σχετικά Άρθρα