ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Συνελήφθησαν ακόμη 3 διακινητές

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2023)το απόγευμα σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της ΔιεύθυνσηςΑστυνομίας Αλεξανδρούπολης,τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύοδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν σε οικισμό και αγροτική περιοχή του Έβρου αντίστοιχα τους δύοδιακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να προωθεί παράνομα στο εσωτερικό της χώραςέξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε μεταφέρει νωρίτερα σε προκαθορισμένο σημείο ο δεύτερος δράστης.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκεσε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ ακολούθως ακινητοποίησετο όχημα και συνελήφθη.

Επιπλέον όπως προέκυψε οι δύο δράστες στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίουσυνέλαβαν στην Εθνική οδόΟρμενίου – Αρδανίουτον τρίτοδιακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαντα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσόκαικινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης,ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούντα Τμήματα Συνοριακής ΦύλαξηςΦερών και Σουφλίου.

Σχετικά Άρθρα