ΚόμματαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ο Σάκης Λουκμακιάς στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας του Χρ. Τοψίδη (εντυπωσιακή μεταγραφή)

Ο επιχειρηματίας αγρότης – συνδικαλιστής και στέλεχος της ΝΔ (περιβάλλον Αλέκου Κοντού) Θανάσης Λουκμακιάς αποφάσισε να συ στρατευτεί με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη στης περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης:

“Έχοντας υπηρετήσει σχεδόν τρεις δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα στις περιφερειακες εκλογές στο συνδυασμό ενός ικανού και δυναμικού ανθρώπου με πραγματικό όραμα και σεβασμό προς την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Χριστόδουλου Τοψιδη επικεφαλής του συνδυασμού “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Αντιλαμβανόμενος ότι η Περιφέρεια μας έχει ανάγκη από ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα της κι όντας εκλεγμένο μέλος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας επί δύο τετραετίες και με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Συντονιστής Αγροτικού Τομέα της ΑΜΘ, θεωρώ ότι πρέπει να συμβάλω ουσιαστικά μέσω της Περιφέρειας στη βελτίωση αυτού με κάθε δυνατό τρόπο.

Στο πλευρό του Χριστόδουλου Τοψιδη και υποψηφίου περιφερειάρχη, συμφωνήσαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρεια μας με σωστά και προγραμματισμένα βήματα, ώστε να αναδειχθεί η γεωργία και η κτηνοτροφία μας και να γίνουν έργα βελτίωσης αυτής κι διευκόλυνσης των παραγωγών της.

Με πολλή όρεξη για δουλειά και ιδέες, διεκδικώ μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αξιώνοντας την εμπιστοσύνη σας μέσω της ψήφου σας την 8η Οκτωβρίου 2023.

Καλόν αγώνα σε όλους και όλες!”

Σχετικά Άρθρα