Κύριο ΘέμαΜειονότηταΤελευταία Νέα

Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του Χασάν Σαΐτ Ογλού από τον Κένταυρο!

Άφαντος ο 48χρονος –  Χωρίς αποτέλεσμα και η χθεσινή ημέρα – Συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή οι έρευνες με αμείωτους ρυθμούς.

Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι, έχουν βυθιστεί στην αγωνία και ελπίζουν να βρεθεί ο δικός τους άνθρωπος. Όμως οι μέρες περνούν και η ανησυχία κορυφώνεται.

Άκαρπες απέβησαν και οι χθεσινές έρευνες

Κάτοικοι της περιοχής σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και εθελοντών συνεχίζουν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη του 48χρονου Σαΐτ Ογλού Χασάν  το μεσημέρι της  18ης Ιουλίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Σαΐτ Ογλού Χασάν έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα