ΑθλητικάΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Xanthi Grand Slam: Μία λαμπρή διοργάνωση στη Θράκη – Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ.

Ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη, το Xanthi Grand Slam 2023, πέρασε στην ιστορία ως μία από τις πιο λαμπρές διοργανώσεις του αθλήματος. 

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου μεγάλου τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν σε ένα τετραήμερο γιορτή του μπιτς βόλεϊ.
Τον συνδιοργανωτή Δήμο Ξάνθης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Σουά Μπεκίρ Ογλού και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μανώλη Φανουράκη για την συνεχή υποστήριξή τους στην αναβάθμιση του τουρνουά, καθώς και στην Περιφέρεια Αν. Μακεδόνιας-Θράκης και ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθη κ. Κώστα Κουρτίδη που φέτος στήριξαν το Xanthi Grand Slam, αναγνωρίζοντας τα οφέλη που υπάρχουν στη Ξάνθη και κατ’επέκταση σε όλη τη Θράκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεχή παρουσία του στη διοργάνωση, καθώς και στους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και στο τοπικό σωματείο της πόλης τον Ερμογένη Ξάνθης για την υποστήριξή του με την παροχή νεαρών αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες βόλεϊ. Ευχαριστίες και στα Καιρικά Νέα Θράκης για την πολύτιμη βοήθειά τους στις προγνώσεις του καιρού και η συνεχή ενημέρωσή τους συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2023, το Lipton Ice Tea και την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Befon, τους επίσημους υποστηρικτές, το προϊόν Borotalco, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού GALA.

Φυσικά και τους επίσημους χορηγούς του Xanthi Grand Slam, το The Espressonist Coffee Company, την εταιρεία παραγωγής φωτιστικών σωμάτων Dasteri και τους κύριους χορηγούς, το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone Shop-Καρολίδου Χριστίνα και το κατάστημα ηλεκτρολογικών υλικών Kousis.  

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ξάνθης που αγκάλιασε την διοργάνωση και γέμισε επί τέσσερις ημέρες τις κερκίδες στη πλατεία Δημοκρατίας ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών δημιουργώντας μαγική ατμόσφαιρα, καθώς και όλους τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους) και τους εργαζόμενους στην διοργάνωση και τους υπεύθυνους ασφαλείας, όπως επίσης και την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που μετέδωσε τους τελικούς και την εταιρεία παραγωγής Avena.gr για το live streaming.

Σχετικά Άρθρα