ΚόμματαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ: Ελπίζουμε μαζί με τον κ. Τσίπρα να αποχωρήσει η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα

«Σε εμάς, μία τέτοια διαδικασία θα είχε γίνει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον. Στη ΝΔ υπάρχει μία λογική , όποιος χάνει φεύγει», τόνισε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στις εκλογές αυτές κέρδισε η αλήθεια, κέρδισε η κοινή λογική, κέρδισε η ενότητα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

«Αν μπορούσε κανείς να θυμηθεί μία φράση χαρακτηριστική, που περιέγραψε τι ζήσαμε από την άλλη πλευρά ήταν αυτό που είχε πει η πρώην υπουργός κα Αχτσιόγλου, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά. Άρχισε η Ελλάδα να επιστρέφει, με πάρα πολλές δυσκολίες, με μεγάλες θυσίες των πολιτών, με υπομονή αλλά και συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις».σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Ήταν τόσο μεγάλο και τιμητικό το αποτέλεσμα των εκλογών που διαμόρφωσε τις ισορροπίες, τόσο ισχυρή η εντολή που έδωσαν οι πολίτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη που το μόνο μας μέλημα είναι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, να συνεχίσουμε να λύνουμε προβλήματα και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, είτε μας ψήφισαν είτε όχι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε περιθώριο να κάνουμε μία αντιπαράθεση στα εσωκομματικά κάποιου άλλου κόμματος, τα οποία σεβόμαστε απόλυτα». 
«Από εκεί και πέρα, επειδή η ιστορία δεν είναι καλό να επαναληφθεί, ελπίζουμε μαζί με τον κ. Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «δεν έβαλε στη θέση του κανένα από τα στελέχη του κόμματος που μίλησε τοξικά». 

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «Πληρώσαμε πολύ ακριβά την πάνω και την κάτω πλατεία. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ ως του δεύτερου τη τάξη κόμματος. Σε εμάς, μία τέτοια διαδικασία θα είχε γίνει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον. Στη ΝΔ υπάρχει μία λογική, το έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όποιος χάνει φεύγει. Και μάλιστα, έχουμε και άμεσες διαδικασίες εσωκομματικές, εσωτερική κριτική. Εμείς, μαθήματα στα υπόλοιπα κόμματα δεν θα κάνουμε. Θα ασχοληθούμε με του οίκου μας και το πάρα πολύ  βαρύ πρόγραμμα που έχουμε και τις πολλές υποχρεώσεις που θα υλοποιήσουμε».

Σχετικά Άρθρα