Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Εκπαίδευση του προσωπικού των παιδικών σταθμών της Ξάνθης για φωτιά και σεισμό (video+fotos)

Μαίρη Δαληκριάδου

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2023 το πρωί πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου των παιδικών σταθμών του Δήμου Ξάνθης Παναγιώτη Αμβροσιάδη και της Προϊσταμένης των παιδικών σταθμών Βάσως Χριστίδου  από τον τεχνικό ασφαλείας Ορέστη Ράνο ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού του 5ου παιδικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Ξάνθης για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση Σεισμού  και φωτιάς στον παιδικό σταθμό.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται για πρώτη φορά στο Δήμο Ξάνθης και αφορά την ασφάλεια των παιδιών που φιλοξενούν οι παιδικοί σταθμοί αλλά και του προσωπικού που εργάζεται σε αυτούς. Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξάνθης και είναι υπό την επίβλεψη του προέδρου των παιδικών σταθμών Παναγιώτη Αμβροσιάδη και της  Προϊσταμένης των παιδικών σταθμών Βάσως Χριστίδου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ενημέρωση από τον τεχνικό ασφαλείας αλλά και τις δηλώσεις για το πρόγραμμα του προέδρου των παιδικών σταθμών Παναγιώτη Αμβροσιάδη:

Σχετικά Άρθρα