fbpx
ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ελεύθερος ο συμπολίτης μας που κατηγορήθηκε από την ΑΑΔΕ για απόκρυψη εισοδημάτων 400.000 ευρώ (Την υπόθεση χειρίσθηκε ο δικηγόρος Γιάννης Μπάρκας)

«Φυσικό πρόσωπο μη επιτηδευματίας με τόπο κατοικίας στην Ξάνθη, κατά τα έτη 2016 – 2019 απέκρυψε εισοδήματα τα οποία ανήλθαν σε 0,4 εκατ. € από πηγή που δεν κατονομάστηκε. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κατόπιν ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών». Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ πριν λίγες ημέρες.

Σήμερα μάθαμε ότι ο συμπολίτης μας αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κατόπιν αξιολόγησης του υλικού της δικογραφίας και των στοιχείων που παρουσίασε ο Ξανθιώτης δικηγόρος κ. Ιωάννης Μπάρκας (και η ομάδα του γραφείου του) προς απάντηση της σε βάρος του κατηγορίας.

Ο κ. Μπάρκας κατέβηκε ο ίδιος στην Αθήνα για να εκπροσωπήσει τον πελάτη του, μιας και η ουσία της υπόθεσης και κυρίως ο ισχυρισμός του ότι δεν έχει καμία σχέση και εμπλοκή με τη συγκεκριμένη εταιρεία στην Αθήνα από τη λειτουργία της οποίας έχει προκληθεί φοροδιαφυγή μεγάλου χρηματικού ποσού θα κριθεί στο αρμόδιο Δικαστήριο.

Εκεί θα αναδειχθούν και αξιολογηθούν οι συνθήκες και περιστάσεις της φερόμενης σύνδεσης του συμπολίτη μας με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Σχετικά Άρθρα