Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Βρεφικών- Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθης ! Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Λιμνίο

Μαίρη Δαληκριάδου

Για πρώτη χρονιά το κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο φεστιβάλ Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθης «Καλοκαιρινά καλλιτεχνικά παιχνιδομαγειρέματα» το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στις 6 η ώρα το απόγευμα στο θεματικό πάρκο στο Λίμνιο Ξάνθης. Τα παιδάκια φόρεσα την καλή τους διάθεση και συμμετείχανε στην παρουσίαση όλων των δράσεων όλης της χρονιάς που μας πέρασε στους παιδικούς σταθμούς και συμμετείχαν στις διάφορες δραστηριότητες που διοργάνωσε ο Δήμος Ξάνθης.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και παράσταση κουκλοθέατρου με stand up comedy show με μαγικά για μικρούς και μεγάλους, εδέσματα από τους μάγειρες των δομών και παιδικό πάρτι με χορό και ξεφάντωμα. Με σούπερ έκπληξη ένα παρατράικ που περασε πάνω από τον χώρο της εκδήλωσης με τον πανό που ανέμιζε το πρώτο φεστιβάλ των παιδικών σταθμών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλη Τσέπελης ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εκδήλωση και συνομίλησε με τους γονείς των παιδιών. Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης και ο πρόεδρος του ΚΚΠΑ Παναγιώτης Αβροσιάδης.

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και στον πρόεδρο του ΚΚΠΑ Δήμου Ξάνθης Παναγιώτη Αμβροσιάδη για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος κ. Αβροσιάδης δήλωσε τα εξής: Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου στο νομικό πρόσωπο και αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες που μας πλαισιώνουν ώστε η καθημερινότητα στις δομές να γίνεται με θετικά ερεθίσματα προς τα παιδιά γιατί σε αυτή την ηλικία επιδίωξη μας είναι να καλλιεργήσουμε ολόπλευρα την παιδική προσωπικότητα.

Και του χρόνου!

Σχετικά Άρθρα