Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Θεμελιώθηκε από τον Μητροπολίτη Ξάνθη η αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του ΙΝ Αγίου Σάββα (φωτογραφίες)

Τον «θεμέλιο λίθο» της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ιερού ναού Αγίου Σάββα νέας Μορσίνης Ξάνθης έθεσε σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στις 7 η ώρα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κύριος Παντελεήμονας.

Η εν λόγω αίθουσα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού του Αγίου Σάββα στην νέα Μορσίνη Ξάνθης που σκοπό έχει να φιλοξενεί νέους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία με σκοπό την εκμάθηση υπολογιστών, ξένων γλωσσών, μουσικής και άλλα πολλά.

Στην θεμελίωση παρέστησαν ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης, ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης, ο επιχειρηματίας Κωσταντίνος Κούσης ο οποίος είναι ένας και από τους χορηγούς υλικών της αίθουσας, ο μηχανικός Παναγιώτης Δαριώτης που έκανε τα σχέδια και έβγαλε την άδεια για την αίθουσα, η πολιτευτής Γεωργία Ανδρέου και άλλοι πολλοί.

Οι προσπάθειες αποπεράτωσης από τον πάτερ Χρήστο Σεβαστόπουλο προχωρούν κανονικά μέχρι τώρα έχουν έχει στη διάθεση του μέχρι και τα τούβλα. Επιθυμία του πάτερ Χρήστου είναι όποιος θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί του στο 6980042251.

Σχετικά Άρθρα