Έβρος

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπου Λαλούση στην πόλη του Διδυμοτείχου

Την Τετάρτη 7/6 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης , συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο , επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου στο Δημαρχιακό μέγαρο στο πλαίσιο του οδοιπορικού που έλαβε χώρα στην Θράκη .
Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης τους , η οποία η διεξήχθει σε ένα πολύ θερμό κλίμα λόγω των στενών σχέσεων του Υπουργού τόσο με τον ίδιο τον Δήμαρχο όσο και με την τοπική κοινωνία , αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην πολύτιμη συμβολή των Σωμάτων Ασφαλείας σε καίρια ζητήματα τα οποία απασχολούν ανα περιόδους την ευαίσθητη περιοχή του Έβρου, τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης
περιοχής του νομού καθώς επίσης και στα μέτρα φύλαξης/ προστασίας των εθνικών μας συνόρων.
Προηγουμένως ο Υπουργός επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδος & Σουφλίου κκ Δαμασκηνό και έπειτα κατευθύνθηκε πεζός προς το Δημαρχιακό Μέγαρο προκειμένου να
έρθει σε επαφή με τους δημότες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη του Διδυμοτείχου καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά του Υπουργού καθώς έχει διατελέσει Διοικητής της XVI Μ/Κ ΜΠ Διδυμοτείχου και κυρίως διότι ανακηρύχθηκε πέρυσι ,με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, επίτιμος Δημότης Διδυμοτείχου.
Τέλος ο Δήμαρχος εξήρε τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ανέκαθεν ο Δήμος Διδυμοτείχου με τα Σώματα Ασφαλείας και επίσης εξέφρασε τις θερμότερες ευχές για την ανάληψη των νέων υπουργικών καθηκόντων.

Σχετικά Άρθρα