ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Κι ένα παρααθλητικό από τον Χρήστο Μουρτζάνο

Ανακοίνωση:Στην κοινωνία που ζούμε υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων, μια κατηγορία είναι οι κυκλοθυμικοι. Η κυκλοθυμία είναι διαταραχή της ψυχικής διάθεσης και εκδηλώνεται με εναλλαγές μανιακών και καταθλιπτικών επεισοδίων. Χαρακτηριστικό της κυκλοθυμίας είναι ότι έχει ενδογενή αίτια, η αλλαγή της διάθεσης προέρχεται δηλαδή από το ίδιο το άτομο και δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Αλλη κατηγορία ανθρώπων είναι οι υποκριτες.. Οι υποκριτές είναι σαν το δηλητήριο – όσο περισσότερα πιστεύετε από τα λεγόμενα τους, τόσο περισσότερο αρρωσταίνετε ψυχικά και συναισθηματικά. Πριν το καταλάβετε, νιώθετε κατώτεροι και ανασφαλείς. Νιώθετε σαν κάποιος συνεχώς να σας κρίνει και ότι ποτέ δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες.

Θέλω να αναφέρω εμείς ως Ορφέας Ξάνθης έχουμε χάπι για τον πόνο για ΟΛΟΥΣ. Στην πρώτη περίπτωση μπορούμε να κανονίσουμε εξειδικευμένο ψυχίατρο για συνεδρίες. Στην δεύτερη περίπτωση πρέπει να το σκεφτούμε λίγο παραπάνω. Ψυχραιμια παιδάκια η ζωή είναι ωραία και γεμάτο εκπλήξεις.

ΥΓ1θελω να σας ανακοινώσω ότι ο σύλλογος μας ξεκινάει το άθλημα της μακριάς γαιδουρας. Τα έσοδα των εγγραφών θα δοθούν αποκλειστικά στον ψυχίατρο.

ΥΓ2Θελω να επιστήσω την προσοχή στους φίλους οδηγούς στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας λόγω αυξημένης συνάθροισης ανθρώπων (200 μέτρα ουρά) προς αποφυγήν ατυχημάτων

Christos Mourtzanos.

Σχετικά Άρθρα