Κόμματα Τελευταία Νέα

Γίνε εκλογικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και διασφάλισε την αυτοδυναμία!!!

Αξιότιμο μέλος της Νέας Δημοκρατίας,

Αθήνα, 30 Μαΐου 2023

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου που βρίσκονται μπροστά μας είναι οι σημαντικότερες και είναι αυτές που θα κρίνουν αν η χώρα μας θα συνεχίσει να βαδίζει σταθερά, τολμηρά και μπροστά.

Στις 21 Μαΐου, χάρη στην προσπάθεια της καθεμιάς και του καθενός από εμάς, πετύχαμε ένα σημαντικό και σπουδαίο αποτέλεσμα. Όμως, όσο τιμητικό κι αν είναι αυτό το αποτέλεσμα, η αυτοδυναμία δεν είναι και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανέναν.

Οι επόμενες εκλογές είναι αυτές που θα καθορίσουν το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα. Οι κάλπες είναι άδειες και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια, ζητώντας από τους πολίτες να επικυρώσουν μια ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί, διαφυλάσσοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και ενισχύοντας την παρουσία της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε κάλπη και σε κάθε εκλογικό τμήμα.

Δηλώστε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ώστε και πάλι η Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται σε κάθε εκλογικό τμήμα της Επικράτειας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι για ακόμα μια μεγάλη νίκη για την παράταξη και τη χώρα μας!

Με εκτίμηση,

Παύλος Δ. Μαρινάκης
Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής

Στέλιος Κονταδάκης
Γραμματέας Οργανωτικού

Σχετικά Άρθρα