Κύριο ΘέμαΟικολογίαΤελευταία Νέα

Στα λουτρά των Θερμών βρέθηκε ο Σάκης Κριτσίνης για να μεταφέρει τεχνογνωσία στα λουτρά της Ποταμιάς. (Συνάντηση με τον Αγγελίδη Ζήση Δρ. Υδρογεωλογία ΑΠΘ)

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων κ. Αθανάσιος Κριτσίνης, θέλοντας να δει από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τον τελευταίο χρόνο στα λουτρά των Θερμών στην Μύκη, από τον Δήμαρχο Ντελή Ριτβάν Χουσεήν και την ομάδα του, βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην ορεινή Ξάνθη και παρέστη στην τελική παρουσίαση του προγράμματος Ιαματικά Μονοπάτια «Mineral Paths- Vacations and Nature with a blink» στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A Greece – Bulgaria 2014 – 2020 με ακρωνύμιο Mineral Paths και κωδικό MIS 5049411».

Εκεί ο κ. Κριτσίνης αφού συνεχάρη τον Δήμαρχο Μύκης κ. Ριβάν Ντελή Χουσεήν τόσο για την προσπάθεια όσο και για τα αποτελέσματα σε επισκεψιμότητα τα οποία έχουν επιτευχθεί, συνάντησε και τον κ. Αγγελίδη Ζήση Δρ. Υδρογεωλογία ΑΠΘ με τον οποίο είχε συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη των λουτρών της Ποταμίας. Μάλιστα κάλεσε τον κ. Αγγελίδη να έρθει στα Άβδηρα και να πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του κ. Κριτσίνη μια ομιλία – ενημέρωση προς τους κατοίκους και τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής, για τους τρόπους ανάπτυξης του γεωθερμικού πεδίου.

Βίντεο με δηλώσεις

Σχετικά Άρθρα