Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο Γιάννης Ιατράκης κατεβαίνει υποψήφιος με τον Κριτσίνη στα Άβδηρα…

Με μια σύντομη αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση ο Μηχανικός Γιάννης Ιατράκης δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στα Άβδηρα με τον συνδυασμό του Σάκη Κριτσίνη. Ο κ. Ιατράκης επέλεξε και διαμένει μόνιμα τα τελευταία 10 χρόνια στον παραλιακό οικισμό των Αβδήρων και διαπιστώνοντας τα τεράστια προβλήματα του τόπου συντάχθηκε με τον Σάκη Κριτσίνη ώστε να συμμετέχει και ο ίδιος στην προσπάθεια αλλαγής του τόπου.

Τα τελευταία χρόνια έχω ταξιδέψει σε πολλές περιοχές του κόσμου, σε κορυφαίους προορισμούς των ταξιδιωτικών πρακτορείων. Γυρνώντας κάθε φορά πίσω στα Άβδηρα όπου διαμένω μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια, είχα την απορία γιατί ο τόπος μας, με την τεράστια ιστορία – Δημόκριτος – Αρχαία Άβδηρα κλπ… και τον μοναδικό υδροβιότοπο της λιμνης Βιστωνίδας, δεν έχει καταφέρει να είναι ένας παγκόσμιος προορισμός σε όλη την διάρκεια του χρόνου.

Πιστεύω ότι ο Δήμος Αβδήρων έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά χρειάζεται και ανθρώπους με ικανότητα και όραμα.
Πιστεύω ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων κ. Αθανάσιος Κριτσίνης έχει αυτή την ικανότητα εξαιτίας της εμπειρίας, της γνώσης και της εργατικότητας του.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες δοκιμές και οπισθοδρομήσεις. Με την παρούσα διοίκηση του Δήμου χάθηκαν δέκα πολύτιμα χρόνια ανάπτυξης.

Δηλώνω ότι συντάσσομαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων κ. Αθανασίου Κριτσίνη για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει.

Παράλληλα, με την απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στα Άβδηρα, σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και αφού τον ευχαρίστησα που με τίμησε για δυο χρόνια στην θέση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης, του ζήτησα να με απαλλάξει από τα καθήκοντά μου, ώστε να μπορέσω να συγκεντρώσω όλες τις δυνάμεις μου στην νέα προσπάθεια που ξεκινάμε με τον κ. Αθανάσιο Κριτσίνη στα Άβδηρα.

Ιατράκης Ιωάννης

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με τον συνδυασμό

Όλοι Μαζί Μπορούμε

Σχετικά Άρθρα