Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Προσωπικός θρίαμβος για τον Σπύρο Τσιλιγγίρη. Κατατρόπωσε τον Συριζα Ξάνθης και βγήκε πρώτος βουλευτής με πάνω από 8562 σταυρούς (Πέρασε ακόμα και τον άλλοτε ισχυρό Ζεϊμπέκ)

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο βουλευτής που λιφορίθηκε όσο κανένας άλλος στην ιστορία των εκλογών στην Ξάνθη, βγήκε νικητής και από χθες είναι ο απόλυτα πολιτικά κυρίαρχος της Ξάνθης. Με φωτιά και σίδερο, ο Σπύρος και οι συνεργάτες του, έτρεξαν σε κάθε χωρίο, σε κάθε σπίτι και επικοινώνησαν την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι ο Σπύρος διέλυσε τον Σύριζα Ξάνθης αφήνοντας τον 10 μονάδες πίσω από την Νέα Δημοκρατία τοπικά και βγήκε ΠΡΩΤΟΣ σε σταυρούς μεταξύ όλων των κομμάτων και συνυποψηφίων συγκεντρώνοντας πάνω από 8562 σταυρούς… (Δεν έχουμε ακόμη τα τελικά).

Χθες βράδυ στο εκλογικό του κέντρο δέχθηκε τα συγχαρητήρια από χιλιάδες Ξανθιώτες και είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν και “έτρεξαν” μαζί του σε αυτές τις εκλογές. Φυσικά ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του γραφείου του (η αδελφή του Ντίνα έκανε φανταστική δουλειά) αλλά και την οικογένειά του για την υπομονή τους.

Σχετικά Άρθρα