Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Μετά την «αποστράτευση» του πατρός η νέα Στράτευση…

Εδώ και 7 – 8 χρόνια η στήλη αποφεύγει να σχολιάζει την παρουσία του πατρός Αλέκου, μιας και είχε δηλώσει «αποστράτευση» μετά την αδυναμία του να εκλεγεί το 2015 όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 49% στην Ξάνθη – το υψηλότερο ποσοστό, του πανελλαδικά εκείνη την εποχή. Δεν λέω διακόνησε τη πολιτική στο νομό Ξάνθης επί 3 – 4 θητείες ξεκινώντας από την Νομαρχία και φτάνοντας ως και υπουργός. Κορυφαία στιγμή στην πολιτική του καριέρα ο ανελέητος διωγμός του (που πήρε διαστάσεις και τοπικά) με τα γεγονότα του Βατοπαιδίου…

Ήταν τότε επί Καραμανλή και Ρουσόπουλου, που ο Αλέκος μέτρησε φίλους στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά αργότερα «ξέχασε» συμπεριφορές και συγχώρεσε πολλούς, για να προχωρήσει την πολιτική του καριέρα.

Το 2015 έκλεισε ένας κύκλος για τον κ. Κοντό και σήμερα το 2023 ανοίγει ένας άλλος! Τον κύκλο που έκλεισε τον βλέπαμε, τον κύκλο που ανοίγει δεν γνωρίζουμε, αλλά εδώ και μερικές ημέρες έχουν πάρει φωτιά οι συζητήσεις και τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Πού το πάει και κυρίως πού θα πάει ο Στράτος, ο γιός, αναρωτιούνται όσοι ενδιαφέρονται για τα κοινά και κυρίως γιατί ο Στράτος άφησε να διαρρεύσουν όλες αυτές οι πληροφορίες για το ψηφοδέλτιό και την κάθοδό του στον Δήμο Ξάνθης.

Το επίσης με ποιους θα πάει είναι ένα ζητούμενο… Το γιατί τώρα απέναντι σε ένα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ Δήμαρχο τον Μανώλη Τσέπελη θα απαντηθεί (ίσως) με την επίσημη ανακοίνωση, που φαίνεται δεν θα αργήσει…

Σχετικά Άρθρα