ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Μητσοτάκη κάνε το ίδιο… ο Ερντογάν ανακοίνωσε δωρεάν φυσικό αέριο για έναν χρόνο!!!

Τα τελευταία του χαρτιά για να κερδίσει τις εκλογές παίζει ο Ταγίπ Ερντογάν. Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε δωρεάν φυσικό αέριο για όλους για έναν μήνα, και δωρεάν φυσικό αέριο για μαγείρεμα και ζέσταμα νερού (25 κυβικά μέτρα ανά μήνα) για έναν χρόνο!

«Ανακοινώνω το πρώτο χαρμόσυνο νέο. Για ένα ολόκληρο έτος θα δώσουμε δωρεάν το φυσικό αέριο που χρησιμοποιούν οι πολίτες μας για μαγείρεμα και τη χρήση ζεστού νερού. Ναι, θα διαγραφεί το ποσό που αντιστοιχεί σε 25 κ.μ. κάθε μήνα που αντιστοιχεί στη χρήση σε κουζίνα και σε χρήση ζεστού νερού.
Ανακοινώνω το δεύτερο νέο. Για ένα μήνα σε όλες τις κατοικίες της Τουρκίας δεν θα πάρουμε κανένα τίμημα για τη χρήση του φυσικού αερίου».

Σόου Ερντογάν με το φυσικό αέριο της Μαύρης Θάλασσας

Λίγη ώρα νωρίτερα, μέσα σε φαντασμαγορική γιορτή, ο τούρκος πρόεδρος εγκαινίασε την πλατφόρμα άντλησης φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα λέγοντας:

«Ξεκινάει να ρέει το αέριο της Μαύρης Θάλασσας ξεκινάει. Από εδώ και πέρα ο λαός μας θα χρησιμοποιεί το δικό του αέριο. Στο όνομα του Αλλάχ, του Παντελεήμων, του Πολυεύσπλαχνου. Το βλέπετε έτσι; Δείτε τις οθόνες. Παρακαλώ να αυξήσουμε λίγο τη ροή. Το αέριο μας σε λίγο θα δούμε πιο όμορφα. Έτσι μπράβο, έτσι. Με το καλό με το καλό για τα 85 εκατομμύρια συμπολιτών μας. Ο Θεός μας αξίωσε να ζήσουμε αυτή την ημέρα. Ο λαός μου να έχει αφθονία και μπερεκέτι».

Σχετικά Άρθρα