ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατέφυγε ο πατήρ Χρήστος Σεβαστόπολους για το fake profil με φωτογραφίες του

Πρόβλημα με τα social media αντιμετώπισε ο πατήρ Χρήστος Σεβαστόπουλος όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχει κάποιο προφίλ το οποίο χρησιμοποιεί δικές του φωτογραφίες. Αμέσως υπέβαλε μήνυση και ενημέρωσε το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να βρεθεί ο κάτοχος το προφίλ.

Μετά από μερικές μέρες το ψεύτικο προφίλ αυτό κατέβηκε και αναμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον κάτοχος του προφίλ και για ποιο λόγο το χρησιμοποιούσε.

Ο Πάτερ Χρήστος είχε γράψει στα social media:

Ενημέρωση εξαπάτησης και κατάχρηση προσωπικών δεδομένων!!!

Αγαπητοί φίλοι:

Πρωτίστως θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή και ευλόγημένο Άγιο Πάσχα.

Χθές το απόγευμα ενημερώθηκα από προσωπικούς φίλους ότι, μέσα στο Facebook αλλά και σε άλλα sosial media υπάρχει κάποιο προφίλ με όνομα πατερ Δημητριος Γεραπέτρης ο οποίος όμως χρησιμοποιεί ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τις οποίες και σας παραθέτω.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω προβεί από χθές που ενημερώθηκα σε κατάθεση μήνυσης για εξαπάτηση και κατάχριση προσωπικών δεδομένων στο Τμήμα Ασφαλέιας της περιοχής μου, το οποίο με την σειρά του παρέπεμψε την υπόθεσή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έτσι ώστε να βρεθεί ο κάτοχος του προφίλ ο οποίος χρησιμοποιεί φωτογραφίες μου με δόλο.

Αγαπητοί μου αδελφοί:

Σας παρακαλώ αν πέσει στην αντίληψή σας προφίλ με φωτογραφίες μου να μπείτε και να κάνετε αναφορά διότι δεν έχουν τα προφίλ αυτά καμία απολύτως σχέση με μένα.

Αναφέρω το link στο οποίο χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες μου https://www.facebook.com/profile.php?id=100088702934459

Με την αγάπη του Σταυρωθέντος και Αναστάντος Χριστού

Πατήρ Χρήστος

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σχετικά Άρθρα