Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σπύρος Τσιλιγγίρηςε: Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό

Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει, ως στρατηγική επιλογή, να αλλοιώσει την ουσία της προεκλογικής και εκλογικής διαδικασίας, με συστηματική και συνεχή τροφοδότηση της κοινής γνώμης με fake news. Σε αυτά απάντησε ο Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης αναφέροντάς μας τα παρακάτω:

  • Παρά την κατηγορηματική δήλωση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό κι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα ιδιωτικοποίησής του, παρά την αντίστοιχη δήλωση του αρμόδιου Υπουργού στη Βουλή και το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά -από πουθενά όμως- καμία πρόθεση ιδιωτικοποίησης, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν στα ψέματα, παραπλανώντας τους πολίτες.
  • Έχει ενδιαφέρον –για να αναδειχθεί το μέγεθος της υποκρισίας– και για την κοινωνία, αλλά και για όσους ηθελημένα ή από άγνοια συμβάλλουν στην παραπλάνηση αυτή, να θυμίσουμε ποιοι ακριβώς είναι εκείνοι που λένε αυτά τα απίστευτα ψέματα για το νερό. Είναι εκείνοι που το 2016 είχαν υπαγάγει, με νόμο και την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, ακολουθώντας τη συνταγή της τρόικα για την ιδιωτικοποίηση όλων των βασικών πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.
  • Η Νέα Δημοκρατία στα 4 χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν έκανε απολύτως καμία κίνηση ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά με την εισαγωγή της Ρυθμιστικής Αρχής έθεσε το πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητάς του νερού, όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών γύρω από την υδροδότηση των πολιτών και της σωστής τιμολόγησής τους προς όφελος της κοινωνίας και τον πολιτών.
  • Ο Πρωθυπουργός μας επαναλαμβάνει: το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό!!!

Σχετικά Άρθρα