ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Παράπονα και απογοήτευση κάτοικων Παλαιού Κατραμίου Ξάνθης (Να μην ξεχάσω να τους ψηφίσω!!!)

Εύχομαι να είστε καλα!

Μετα από πολλές προσπάθειες και επανειλημμένα αδιέξοδα που έχουμε ζήσει αποφάσισα να σας γράψω αυτό το μέιλ, διότι δεν ξέρω πλέον που να απευθυνθώ. 

Ονομάζομαι () και είμαι κάτοικος του Παλιού Κατραμίου Ξάνθης όπου ανήκουμε όσο ξέρω στο Δήμο Αβδήρων με δήμαρχο τον Κ. Τσιτιρίδη. Ζουμε σε αυτό το χωριό πάνω από 10 χρόνια και στη γειτονιά μου ήμαστε 4 οικογένειες. Όπως θα δείτε παρακάτω τα σπίτια μας δεν έχουν κάποια άμεση επαφή με άσφαλτο παρά μόνο με χωματόδρομο!

Αυτό συνεπάγεται με το να αναγκαζόμαστε να διανύουμε έναν αισχρό χωματόδρομο με λακκούβες και λάσπες για να πάμε στις δουλειές μας κάθε μέρα καταστρέφοντας τα αμάξια μας! Τα αμάξια είναι το λιγότερο! Τα παιδιά μας, κάθε μέρα διανύουν αυτό το δρόμο για να πάνε σχολείο χειμώνα καλοκαίρι μέσα στις λάσπες και τα φίδια για να πάνε στα σχολεία τους.

Έχουμε κάνει τα πάντα για να μας στρώσουν τον δρόμο με άσφαλτο αλλά συνεχώς μας αποφεύγουν, ο προηγούμενος δήμαρχος τουλάχιστον που και που έστελνε οχήματα να μας καθαρίσουν λίγο και να μας ισιώσουν τον δρόμο, ο συγκεκριμένος ( Τσιτιρίδης ) δεν ασχολείται κάν! Μέχρι και τον αριθμό του βρήκα και τον πήρα τηλέφωνο αφού για κάποιο λόγο πάντα δουλειά έχει και λείπει από το γραφείο του και μου είπε ”με τίποτα ξέχνα το”.

Είναι άδικο για εμάς να ζούμε σε τέτοια κατάσταση.

Δεν γνωρίζω αν θα με βοηθήσει ένα άρθρο δικό σας για εμάς αλλά δε ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω.

Παρακαλώ μη δημοσιεύσετε τα προσωπικά μου στοιχεία.

Ευχαριστώ, 

Αυτά λένε οι κάτοικοι για την Δημοτική Αρχή των Αβδήρων… κι εμείς λέμε… Να μην ξεχάσω να τους ψηφίσω!!!!!

Σχετικά Άρθρα