Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δηλώστε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας

Αξιότιμα μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Οι εθνικές εκλογές που ακολουθούν είναι οι πλέον κρίσιμες. Δεν θα ορίσουν μόνο τι θα γίνει στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά θα καθορίσουν την κατεύθυνση που θέλουμε ως πολίτες να πάρει η χώρα μας για τις επόμενες δεκαετίες και τις επόμενες γενιές.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόλμησε πολλά, αλλάζοντας μέρα με τη μέρα την Ελλάδα. Δεν δίστασε ακόμη και να συγκρουστεί με παθογένειες δεκαετιών και νοοτροπίες που μας καθηλώνουν στο παρελθόν. Και αντιμετωπίζοντας αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις, κατάφερε πολλά μέσα σε αυτή την τετραετία, χωρίς να κρύβεται από τα λάθη και τις αστοχίες της.

Η πρώτη κάλπη, η εθνική κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό το συνολικό αποτέλεσμα. Και σε αυτή τη μάχη οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί.

Δηλώστε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ώστε σε κάθε εκλογικό τμήμα της Επικράτειας να εκπροσωπείται το κόμμα μας. Και αυτό είναι σημαντικό να γίνει άμεσα, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οργάνωση, κατανομή των εκλογικών αντιπροσώπων, αλλά και πλήρης ενημέρωση και επιμόρφωσή τους.

http://mail.neademokratia.gr/lists/lt.php?id=fh0FUwcDDE1WCw1RRQ0CUFIE

http://mail.neademokratia.gr/lists/lt.php?id=fh0FUwcDDE1WCw1RRQ0CUFIE


Συνεχίζουμε ενωμένοι για τις μεγάλες νίκες που έρχονται.

Με εκτίμηση,

Παύλος Δ. Μαρινάκης
Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής

Σχετικά Άρθρα