Κύριο ΘέμαΛάσπηΤελευταία Νέα

Κριτσίνης: “Λειτουργείτε υπέρ των κολλητών” – Τσιτιρίδης: “Λειτουργούμε ΥΠΕΡ των εργολάβων των Δήμων”!!! Μήπως μπερδεύτηκε ο Δήμαρχος με τα συμφέροντα; (Βίντεο)

Απίστευτος διάλογος και απίστευτη ομολογία από το στόμα τ ου ίδιου του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, προχθές το απόγευμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Αθανάσιος Κριτσίνης στρίμωξε για ακόμη μια φορά τον απερχόμενο Δήμαρχο και του είπε ευθέως ότι με τις αναθέσεις των έργων “λειτουργεί υπέρ των κολλητών του” ενώ όταν ο Τσιτιρίδης προσπάθησε να υπερασπιστεί τις αποφάσεις του είπε “Λειτουργούμε υπέρ των εργολάβων των Δήμων”!!!

Ή μπερδεύτηκε ο κ. Τσιτιρίδης ή έχει μπερδέψει τα συμφέροντα που θα έπρεπε να εκπροσωπεί… Κατά την δική μας άποψη ο Δήμαρχος θα έπρεπε να απαντήσει ότι λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων των Δημοτών!!!

Αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντηση ενός δημάρχου που διοικεί 9 χρόνια τώρα… και συνέχισε με ειρωνικό ύφος και σε αλαζονικό τόνο απευθυνόμενος στον Σάκη Κριστίνη “Όσα χρόνια και να περάσουν Δήμαρχος σε αυτόν τον Δήμο δεν πρόκειται να γίνεις πότε”.

Αυτό φίλε Δήμαρχε το έχουν πει μέχρι σήμερα χιλιάδες αναντικατάστατοι Δήμαρχοι… ΑΛΛΑ στην τελική ο λαός αποφασίζει με την ψήφο του… Και ο Σάκης είναι σίγουρο ότι ΠΑΝΩ από όλα ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και όχι τους εργολάβους!!!

Εδώ το επίμαχο σημείο από το Βίντεο

Εδώ ολόκληρο το βίντεο της συνεδρίασης

Σχετικά Άρθρα