Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

To τελευταίο αντίο στον Νίκο Αμπεριάδη – Ήταν όλοι εκεί για τον τελευταίο αποχαιρετισμό !

Το «ύστατο χαίρε» στον Νικό Αμπεριάδη  απηύθυναν η οικογένεια, οι φίλοι, οι  συνοδοιπόροι αλλά και εν γένει ο κόσμος  της Ξάνθης – Με την οδύνη χαραγμένη στα πρόσωπά τους,  τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του.

Ο Νίκος Αμπεριάδης άφησε πίσω του το δικό του σημαντικό αποτύπωμα αφού πέρασε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης ως Δημοτικός Σύμβουλος, άσκησε διοίκηση ως Αντιδήμαρχος, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Η προσφορά του στον πολιτισμό ήταν καθοριστικής σημασίας για την πόλη μας

Ο Νίκος Αμπεριάδης ως  ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου των «Κατασκηνωτών»,  δούλεψε ακούραστα για το καρναβάλι και τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και ενέπνευσε δεκάδες συμπολίτες μας παροτρύνοντάς τους να δραστηριοποιηθούν στον πολιτισμό και την πολιτική.

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θέλοντας να εκφράσει  τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του πρώην προέδρου της Στέγης Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Νικόλαου Αμπεριάδη εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα :  

Η προσφορά του στον πολιτισμό κατά τα έτη 1999-2002 ήταν καθοριστικής σημασίας για την πόλη μας και συνέβαλε στη δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης «Χρήστος Παυλίδης», στην ίδρυση θεατρικής ομάδας και στη διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων κ.α.

Στην οικογένεια του και στους οικείους τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Σχετικά Άρθρα