Κύριο ΘέμαΜειονότηταΤελευταία Νέα

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη ο Σεμπαχεδίν Ογλού Μουράτ

Ένας ενεργός πολίτης της Ξάνθης, με πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση, με έμφαση στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος τάχθηκε και επισήμως στο πλευρό του Μανώλη Τσέπελη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για τον Σεμπαχεδίν Ογλού Μουράτ, κάτοικο της Παλιάς Πόλης, συνταξιούχο ηλεκτρολόγο, απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής «Δημόκριτος», παντρεμένο, πατέρα δύο θυγατέρων και ευτυχής παππούς δύο κοριτσιών.

Είναι ένας άνθρωπος της πολιτικής, αλλά και της δράσης, καθώς με προσωπική εργασία έχει καταφέρει να καθαρίσει και να εξωραΐσει περιοχές της πόλης και έχει βραβευθεί για τις συνεχείς προσπάθειές του σε αυτόν τον τομέα.

«Είναι χρέος όλων να φροντίζουμε τον χώρο που ζούμε, δραστηριοποιούμαστε, μεγαλώνουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας» σημειώνει.

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης γιατί στη δύσκολη πρώτη θητεία της διοίκησής του και παρά τα εμπόδια που προκάλεσε η πανδημία, σε όλους τους τομείς, έχει καταφέρει να αποδείξει ότι τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα κι όχι τα λόγια.

Αντιπυρική ζώνη, αντικατάσταση του συνόλου των φωτιστικών του Δήμου με Led, σχεδιασμός και συστηματική δουλειά στον τομέα της Καθαριότητας, νέος εξοπλισμός οχημάτων Καθημερινότητας, αλλά και παρεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης και τους οικισμούς με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών είναι ένα μικρό δείγμα της αποτελεσματικής του πορείας στον Δήμο μας».

Σχετικά Άρθρα