Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ο Δαφνώνας Ξάνθης πήρε ζωή από τους Διασυλλογικούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων (video+fotos)

Στο Σκοπευτήριο του Δαφνώνα Ξάνθης, πραγματοποιούνται για πρώτη φορά μετά την πανδημία οι Διασυλλογικοί Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νέων (ΑΓΕΝ), Νέων Ανδρών (ΝΑ), Νέων Γυναικών (ΝΓ) και Παίδων Α και Β. Ο Δαφνώνας Ξάνθης υποδέχτηκε  συνολικά περί τους 150 επισκέπτες, αθλητές και συνοδούς.

Σήμερα Σάββατο διεξήχθησαν πέντε σειρές αγωνισμάτων και αύριο   Κυριακή 05 Μαρτίου θα διεξαχθούν δύο σειρές αγωνισμάτων , γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των αθλητών για τη σκοπευτική συνάντηση στον Δαφνώνα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης εξέφρασε την επιθυμία του να  δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης , να διεξαχθούν πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής  στην περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον  Ομοσπονδιακό προπονητή σκοποβολής κ. Νίκο Βουδούρη  για το άθλημα, αντλώντας πολύ χρήσιμες πληροφορίες και  σημείωσε πως τέτοιου  είδους αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, είναι πολύ σημαντικές για την περιοχή μας αφού συμβάλουν θετικά στην καλλιέργεια του πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι»  στους νέους μας. Παράλληλα ο κ. Τσέπελης  ευχαρίστησε δημοσίως τον κ. Βουδούρη για την άψογη συνεργασία  του για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία  η εν λόγω αθλητική διοργάνωση ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να  δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης, να διεξαχθούν πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής  στην περιοχή μας. Τέλος ο Δημάρχος Ξάνθης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά  τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την συνεισφορά του ώστε  να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες – παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών στο σκοπευτήριο του Δαφνώνα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Σιδηρόπουλου, που υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του τοπικού σκοπευτικού συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα