Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Κεράκια και λουλούδια στις ράγες του τρένου στην Ξάνθη από τον Δήμαρχο και τον σύλλογο Παλιννοστούντων! (Βίντεο και φωτογραφίες)

Ξένα παιδιά δεν υπάρχουν –  Όλα τα παιδιά είναι και δικά μας παιδιά – Είμαστε όλες μάνες  και ευχόμαστε να μην ξαναγίνει ποτέ άλλη φορά μία τέτοια τραγωδία!

Ο Σύλλογος Παλιννοστούντων Ξάνθης έλαβε χθες το απόγευμα την πρωτοβουλία και προχώρησε σε μία κίνηση τιμής και μνήμης των αδικοχαμένων ψυχών – Πρόσωπα βουβά, σκυθρωπά, γεμάτα με πόνο και πολλά αναπάντητα γιατί !

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Έλλη και μαζί με συνεργάτες και στελέχη  του Δήμου Ξάνθης,  μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλιννοστούντων Ξάνθης,  βρέθηκαν  το απόγευμα της Παρασκευής στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ξάνθης και  άφησαν λίγα λουλούδια στις ράγες του τρένου,   στη μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών .

Λίγα λουλούδια, λίγα κεράκια και απέραντη θλίψη ! Βουβός ο πόνος  – Όλες οι μανάδες  ζουν και αναπνέουν με το μυαλό τους  στην πολύνεκρη τραγωδία

Οι γυναίκες του Συλλόγου άφησαν  λουλούδια και άναψαν  κεριά στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που έφυγαν τόσο άδικα αλλά και τόσο νωρίς από τη ζωή.

«….Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δώσει δύναμη στους γονείς τους να αντέξουν. Αυτό το βάρος είναι ασήκωτο. Θα μείνουν με τον πόνο στην καρδιά. Ξένα παιδιά δεν υπάρχουν. Όλα τα παιδιά είναι και δικά μας παιδιά. Είμαστε όλες μάνες  και ευχόμαστε να μην ξαναγίνει ποτέ άλλη φορά μία τέτοια τραγωδία..» σημείωσε μεταξύ άλλων μία συμπολίτισσα μας.

Σχετικά Άρθρα