Ελλάδα Τελευταία Νέα

Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί

Στους 57 έχουν ανέλθει οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με δηλώσεις της Ρουμπίνη Λεονταρή, προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηπηρεσίας Λάρισας.

Ο κυρία Λεονταρή μίλησε στον RealFM, αναφέροντας ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί χθες στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. 

«Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τους τραυματίες από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι έξι διασωληνωμένοι ασθενείς. Συγκεκριμένα, 21 τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας. Στο ΑΧΕΠΑ 14 και ακόμη 3 στο νοσοκομείο Γεννηματάς Θεσσαλονίκης. 

Επίσης, 2 νοσηλευόμενοι βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και άλλοι 2 στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας. Η κατάσταση των σχεδόν 35 τραυματιών που νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας -εκτός από όσους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ- είναι διαχειρίσιμη και βρίσκονται όλοι εκτός κινδύνου.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα