Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πάτωσαν φέτος οι εκδηλώσεις της Μουτζουροδευτέρας στα Άβδηρα… Οι αποτυχίες η μια πίσω από την άλλη για τον Δήμαρχο Τσιτιρίδη

“Λιγότερος από λίγος” ήταν ο κόσμος που προσήλθε φέτος στις εκδηλώσεις της Μουτζουροδευτέρας στον Πολύσιτο ανήμερα καθαρά Δευτέρα.

Κατ αρχήν με Δήμαρχο τον Γιώργο Τσιτιρίδη φαίνεται ότι οι εκδηλώσεις έχουν τελματώσει, υπήρχε ανοργανωσιά από πλευρά Δήμου, ανύπαρκτη προβολή των εκδηλώσεων και πιθανότατα για τους λόγους αυτούς φέτος δεν συμμετείχε και δεν παρουσίασε τις την παρέλαση, ο Μιχάλης Χατζηευρεμίδης!!!

Έτσι η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια των κατοίκων που βλέπουν, ότι ο θεσμός δεν προχωράει ότι οι εκδηλώσεις παρά «τις αναθέσεις» του Δημάρχου και το πολύ χρήμα που έπεσε… πάτωσαν!!! Μπορεί να μας πει ο κ. Τσιτιρίδης πόσο κόστισε αυτή η αποτυχία; 9 χρόνια Δήμαρχος ο Τσιτιρίδης στα Άβδηρα αντί να αναβαθμίσει τους θεσμούς τους άφησε να σβήσουν…

Ο Σάκης Κριτσίνης που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αβδήρων

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο κ. Σάκης Κριτσίνης (που θα είναι πιθανότατα και ο επόμενος Δήμαρχος Αβδήρων): Ο θεσμός της Μουτζουροδευτέρας θα αναβαθμιστεί και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε εξωστρέφεια ώστε να φέρουμε ξένο κόσμο από άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας – έστω και για μία μέρα στην αρχή- αλλά και να προβάλουμε διαδικτυακά τις παραδόσεις μας. Ο πολιτισμός μας και οι τοπικοί σύλλογοι θα είναι στη πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του τόπου μας», κατέληξε ο κ. Κριτσίνης.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι σε αντίθεση με τον Δήμο Αβδήρων όπου η προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις ήταν μικρή, στην Σταυρούπολη και στα Κομνηνά έγινε το έλα να δεις. Και βγήκε μάλιστα και ζωντανά από την πλατεία της Σταυρούπολης στους Αταίριαστους του ΣΚΑΙ, ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης… αυτή είναι προβολή του τόπου μας….

Σχετικά Άρθρα