Κοινωνία Τελευταία Νέα

Παναγιώτης Αμβροσιάδης: Το «αύριο» του αθλητισμού, τα παιδιά ΜΑΣ- Βραβεύσεις Αθλητών (φωτογραφίες)

«Η σημερινή βράβευση είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και των επιδόσεών σας που τιμούν την πόλη της Ξάνθης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους νέους. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα στηρίζουμε τον Αθλητισμό και τους Συλλόγους της Ξάνθης που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αποτελούν φυτώρια σπουδαίων αθλητών και πρωταθλητών».

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που σήμερα βραβεύω νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που αποδεικνύουν σε όλους μας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Τα παιδιά αυτά με την πολύτιμη καθοδήγηση του προπονητή τους Κώστα ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ και την ομάδα του στη σχολή Α.Γ.Σ. TAEKWONDO – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ καταφέρνουν να συνδυάσουν το σχολείο με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό κάνοντας πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί».
Συγχαίρω τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και εύχομαι να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Δίνουμε, ως Δήμος, μεγάλη σημασία στον αθλητισμό. Ο Δήμαρχος μας ο Μανώλης Τσεπελης δίνει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας μεγάλη σημασία για την αναβάθμιση τους συνεχώς, έχουν αποκτήσει υψηλές προδιαγραφές και βρίσκονται στη διάθεσή τους όπως και στη διάθεση όλων των δημοτών αλλά και ομάδων που επιθυμούν να κάνουν το προπονητικό τους πρόγραμμα στην Ξάνθη».

Παναγιώτης Αμβροσιάδης

Σχετικά Άρθρα