Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μάνδρα: Στο πένθος βυθίστηκε ο οικισμός – Ακυρώνεται το έθιμο του Ανάποδου Γάμου

Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας : Ο πόνος και η θλίψη μας για τον χαμό του παιδιού μας, μας οδηγεί στο να ακυρώσουμε την εορταστική μας εκδήλωση

Βαρύ το πένθος για τους κατοίκους του οικισμού της Μάνδρας  μετά τον αναπάντεχο θάνατο του 27χρονου νέου παλικαριού  που άφησε την τελευταία του πνοή  μέσα στην επιχείρηση του πατέρα του.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας, ακυρώνει  την αναβίωση του εθίμου του «Ανάποδου Γάμου» που είχε προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα τονίζοντας το μήνυμά του μεταξύ άλλων  πως «…ο πόνος και η θλίψη μας για τον χαμό του παιδιού μας, μας οδηγεί στο να ακυρώσουμε την εορταστική μας εκδήλωση…»

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Η δύναμη μιας μικρής Κοινότητας, κρύβεται στην ενότητα των μελών της. Στο πως μετέχουμε στα όμορφα, πως στεκόμαστε στα δύσκολα, πως πονάμε στα άσχημα. Όλοι μαζί. Μέσα από αυτή την ένωση των ανθρώπων, προκύπτει το κλίμα και η φιλοξενία που προσφέρουμε σε όλους εσάς που επισκέπτεστε το χωριό μας, τιμώντας τις εκδηλώσεις μας. Κι αυτή την φορά, ο πόνος και η θλίψη μας για τον χαμό του παιδιού μας, μας οδηγεί στο να ακυρώσουμε την εορταστική μας εκδήλωση. Ευχόμαστε σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας, κάθε καλό!»

Σχετικά Άρθρα