Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συνάντηση του Σπύρου Τσιλιγγίρη με συνδικαλιστές του Στρατού

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο [Υπολοχαγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη, τον Αντιπρόεδρο [Ανθυπολοχαγό (ΥΠ) Λεόντιο Πετρίδη], τον Γενικό Γραμματέα [Ανθυπολοχαγό (ΔΒ) Γεώργιο Λύρατζη] και την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα [Λοχία (ΠΖ) Δέσποινα Καρίπη], συναντήθηκε με τον βουλευτή Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη στο γραφείο του, προκειμένου να συζητηθούν μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, υπηρετούσες και υπηρετούντες στην περιοχή.

            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα, αναπτύχθηκαν οι προτάσεις και απόψεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και του κ. Βουλευτή, οι οποίες συνιστάμενες μπορούν να οδηγήσουν σε όφελος των συναδέλφων μας.

            Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας στην προβολή και αναζήτηση λύσεων υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί σε Μονάδες και Στρατιωτικές Υπηρεσίες της Ξάνθης.

loading...

Σχετικά Άρθρα