Καρναβάλι Ξάνθης Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

ΘΛΕ 2023: Με επιτυχία η Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση και η συναυλία με τηνJosephine !!! (φωτογραφίες +video)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 η παιδική καρναβαλική παρέλαση των σχολείων της Ξάνθης στις 12 η ώρα και αμέσως μετά ακολούθησε στις 1:30 η συναυλία με την Josephine . Τα μικρά παιδιά αλλά και η μεγαλύτερη απόλαυσαν την ημέρα και χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Συναυλία Ζόζεφιν:

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/589631163015112

Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση:

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/1466620303746145

Λίγα λόγια για την Παιδική καρναβαλική παρέλαση: Έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια ως το μεγαλύτερο παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα. Το πιο ξέφρενο χρωματιστό ποτάμι για μαθητές όλων των τάξεων. Νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, όλων. Αποτελεί την κορυφαία στιγμή όχι μόνο της Αποκριάς, αλλά και όλης της χρονιάς για παιδιά και γονείς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, μουσική στη διαπασών θα δίνει το ρυθμό και οι γλυκύτατοι μικροί καρναβαλιστές θα έχουν τα πιο λαμπερά χαμόγελα. Η γιορτή συνεχίζεται μπροστά στην κεντρική σκηνή, ενώ κορυφαία στιγμή είναι η συναυλία που ακολουθεί αμέσως μετά. Ραντεβού στην αφετηρία, διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας.

Συναυλία Josephine: Η Josephine είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Τα τραγούδια της έχουν αφήσει το στίγμα τους στη δισκογραφία και κάθε φορά δεν αργούν να γίνουν hit. Η τραγουδίστρια ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και οι θαυμαστές της, την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Τα τελευταία χρόνια βαδίζει επάξια σε παράλληλους δρόμους με καταξιωμένους συναδέλφους του χώρου.

Σχετικά Άρθρα