Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Δήμαρχος Ξάνθης: Μεγαλείο ψυχής των Ξανθιωτών στο ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους

Επτά φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντεςστην Τουρκία και τη Συρία, εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου παρέδωσε χθες ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο της πρώτης αποστολής που πραγματοποιήθηκε από τους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ξάνθης Παναγιώτη Αμβροσιάδη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά, παρέδωσε χθες το πρωί, σε καθορισμένο σημείο στην Κομοτηνή, τα αγαθά που μαζεύτηκαν στην Ξάνθη.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος και περήφανος» τόνισε ο Δήμαρχος. «Οι Θρακιώτες, είμαστε άνθρωποι της προσφοράς. Θεωρώ ότι οι συμπολίτες μου, οι Ξανθιώτισσες και οι Ξανθιώτες ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους…

Το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν γίνεται ακόμα πιο πολύτιμο όταν η προσφορά έρχεται από το υστέρημα. Και υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που πρόσφεραν στο ελληνικό καραβάνι αλληλεγγύης με το περίσσευμα της καρδιάς τους. Τους ευχαριστώ…».

Σχετικά Άρθρα