Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Ένα μοναδικό ηλεκτρονικό Αρωματοπωλείο

Το Aromagic λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2021 παρέχοντας προϊόντα ομορφιάς και περιποιήσης στους πιστούς του πελάτες! Αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα ηλεκτρονικά αρωματοπωλεία που θα βρείτε ενώ σύντομα θα ανασχεδιαστεί από την αρχή με στόχο την απόλυτη εμπερία αγοράς προς τον χρήστη!

Αυτό που κάνει το  Aromagic να ξεχωρίζει είναι η ποικιλία προϊόντων του καθώς σε αυτό θα βρείτε από πιστοποιημένα αρώματα τύπου γαλλικής προέλευσης μέχρι και καλλυντικά όλων των γνωστών brands! Συνολικά έχει πάνω από 7000 κωδικούς προϊόντων ενώ ανανεώνεται καθημερινά με νέα!   

Αναλυτικότερα σχετικά με τα αρώματα τύπου θα βρείτε γυναικεία, ανδρικά, unisex και παιδικά ενώ με κάθε άρωμα μπορείτε να αγοράσετε και την αντίστοιχη κρέμα σώματος τύπου! Κατά την διάρκεια αγοράς του αρώματος, σας δίνετε η επιλογή για έξτρα ενίσχυση με την επιπλέον χρέωση της τάξης του 1 ευρώ! Τα αρώματα διανέμονται στην συσκευασία των 30ml,50ml και 100ml με χρέωση 7,9 και 14 ευρώ αντίστοιχα! Η ποιότητα των αρωμάτων του Aromagic είναι κορυφαία και παρόλο που είναι τύπου τα αρώματα τους έχουν διάρκεια και κρατάνε πάνω σας όσο τα επώνυμα!

Αναφορικά με τα καλλυντικά και τα προϊόντα μακιγιάζ στο Aromagic θα βρείτε 

1) Προϊόντα μακιγιάζ για το πρόσωπο όπως primers, concealers, make up, πούδρες, countouring και προϊόντα λάμψης!

2) Για τα χείλη θα βρείτε κραγιόν, ματ κραγιόν, μολύβια χειλιών, lip gloss, lipoton & lip balm

3)Για τα μάτια θα βρείτε μάσκαρες ματιών, μολύβια eyeliner ματιών, σκιές ματιών και primers!

Ότι πληρωμή και αν πραγματοποιήσετε στο Aromagic γίνεται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής Alpha e-Commerce της Alpha Bank! Ενώ μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες! Σχετικά με τις παραδόσεις των παραγγελιών αυτές πραγματοποιούντε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες μέσω της ΕΛΤΑ COURIER!

Σχετικά Άρθρα