Ελλάδα Τελευταία Νέα

Κρίσεις – Μεταθέσεις στις ΕΔ: Ετοιμάζονται τα Ανώτατα Συμβούλια για την Τετάρτη 1 Μαρτίου

Του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε στο kranosgr.com, κανονικά και με το νόμο, θα πραγματοποιηθούν για τους αγωνιούντες, οι τακτικές κρίσεις του Μαρτίου και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι συνεδριάσεις των τριών Ανωτάτων Συμβουλίων, Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, αναμένεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Λίγες ημέρες πριν τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών, οι κρίσεις θα έχουν ολοκληρωθεί , όπως και οι τοποθετήσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών.

Εκκρεμότητα ενδεχομένως θα υπάρχει στην τοποθέτηση των Συνταγματαρχών και των Διοικητών Μονάδων, αν και γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, που ενδεχομένως προκύψει λόγω της υπηρεσιακής κυβέρνησης και την προεκλογικής περιόδου.

Εξάλλου οι κρίσεις, όπως ακούγεται, αναμένονται να είναι ”λάιτ”…

Όσον αφορά τις μεταθέσεις του υπόλοιπου ”χακί πόπολου”, αν και ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καταβάλει προσπάθειες έτσι ώστε τα στελέχη να ενημερωθούν όσο το συντομότερο γίνεται, προς το παρόν λόγω των εκλογών, είναι άγνωστο το τι ακριβώς θα συμβεί… Το πιθανότερο ”λάιτ” και οι μεταθέσεις για φέτος…

Σχετικά Άρθρα