Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Η συνεργασία των παρατάξεων Κριτσίνη και Τσολακίδη υποχρέωσε τον Τσιτιρίδη να κάνει δημοτικό συμβούλιο

Δημοτικό συμβούλιο έχουμε αυτήν την Παρασκευή στον Δήμο Αβδήρων μετά από πρωτοβουλία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που έθεσαν τρία πολύ σοβαρά ζητήματα προς συζήτηση.                                                    

1. Συζήτηση επί αιτήματος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης με θέμα: Oργάνωση και συντονισμός δράσεων του Δήμου Αβδήρων για την άμεση παροχή βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας – κατοίκους των πληττόμενων περιοχών της Τουρκίας και της Συρίας (συγκέντρωση και αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού, ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης) (εισηγητής: Κριτσίνης Αθανάσιος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”)
2. Ενημέρωση για την κατάσταση, παρεμβάσεις και προγραμματισμού στα “Λουτρά Ποταμιάς” (αίτημα δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”)
3. Ενημέρωση για το έργο που κατασκευάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου (αίτημα δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”)  

Κατά τα άλλα θα συζητηθούν και τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης 

Προς

1. Δήμαρχο Αβδήρων κ. Τσιτιρίδη Γεώργιο

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων

Κοινοποίηση

1. Πρόεδροι Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων

2. Γενικός Γραμματέας του Δήμου

3. Προϊστάμενοι τμημάτων Δήμου

4. Νομικοί Σύμβουλοι του Δήμου

5. Νομικά Πρόσωπα του Δήμου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

          Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο κτίριο του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στη Γενισέα του Δήμου Αβδήρων στις 17 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 
2 
3 
4Εξέταση αιτήματος συλλόγων διδασκόντων και σχολικών συμβουλίων του ΕΕΕΕΚ και του ημερήσιου Γυμνασίου Γενισέας για τοποθέτηση καμερών για τη φύλαξη του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Γενισέας (εισηγητής: Δήμαρχος)
5Εξέταση αιτήματος της εταιρίας “Συνεταιριστική Εμπορική Εξαγωγική Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε (C.T.E. M. IKE)” για συναίνεση του Δήμου Αβδήρων για υπεκμίσθωση μισθίου ακινήτου του Δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος)
6Καθορισμός ειδικοτήτων για την υποβολή αιτήματος του Δήμου Αβδήρων στον Α΄Κύκλο Κινητικότητας 2023 (εισηγητής: Δήμαρχος)
7Πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2024 – 2027(εισηγητής: Δήμαρχος)
8Τροποποίηση – καθορισμός Ειδικών Συντελεστών Ανταποδοτικών Τελών φωτισμού και Καθαριότητας (εισηγητής: Δήμαρχος)
9Εξέταση αιτήματος διαγραφής από θέση στη λαϊκή αγορά ΓΕΝΙΣΕΑΣ και επικαιροποίηση πίνακα θέσεων (εισηγητής: Γκασιμπαγιαζίδης Βλαδίμηρος, Αντιδήμαρχος)
10Εξέταση αιτήματος διαγραφής από θέση στη λαϊκή αγορά ΑΒΔΗΡΩΝ και επικαιροποίηση πίνακα θέσεων (εισηγητής: Γκασιμπαγιαζίδης Βλαδίμηρος, Αντιδήμαρχος)
11Κατανομή επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2023 (α΄ κατανομή), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου Αβδήρων στα ΝΠΔΔ του Δήμου: α) «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αβδήρων», β) «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αβδήρων» και γ) στα «Μειονοτικά Σχολεία» (εισηγητής: Δήμαρχος)
12Έγκριση απολογισμών οικονομικού έτους 2022 των Σχολικών Εφορειών των Μειονοτικών Σχολείων του Δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος)
13Έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αβδήρων οικονομικού έτους 2023 (εισηγητής: Κεμανετζής Παναγιώτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων

Δήμος Γαρούφας

Σχετικά Άρθρα