Ατζέντα Τελευταία Νέα

Εθελοντική αιμοδοσία στα Πλαστικά Θράκης ΑΕ (την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου)

Σας καλούμε στην έβδομη εθελοντική αιμοδοσία της «Αγάπης» για το έτος 2023 και την τρίτη που πραγματοποιείται στην περιοχή του Δήμου Αβδήρων αλλά και μια από τις πιο σημαντικές αφού πραγματοποιείται σε έναν από τους λίγους και μεγαλύτερους εναπομείναντες εργασιακούς χώρους της περιφερειακής μας ενότητας.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:0πμ έως και τις 17:00μμ στην αίθουσα του Σωματείου των Εργαζομένων στα Πλαστικά Θράκης ΑΕ, στο εργοστάσιο της περιοχής του Μαγικού.

Επιστρέφουμε μετά από τέσσερα έτη στο φυσικό χώρο μιας εθελοντικής ομάδας εργαζομένων από τις πιο δυνατές στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα μας. Η πανδημία του κορονοιού μπορεί να σταμάτησε προσωρινά την δράση της αιμοδοσίας που πραγματοποιούνταν δύο και τρεις φορές μέσα στον χώρο εργασίας αλλά ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε και να αναπτύξουμε ακόμα πιο δυναμικά τη συγκεκριμένη ομάδα. Μια ομάδα αιμοδοσίας, σε μια ιδιωτική εταιρεία η οποία με τη βοήθεια της οικογένειας Χαλιορή ήταν από τις πρώτες στην Ελλάδα που επιβράβευε ηθικά τους εργαζομένους της χαρίζοντάς τους μία ημέρα άδεια κάθε φορά που αιμοδοτούσαν.

Προσφέρουμε το αίμα μας λοιπόν για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Απευθυνόμαστε στους εθελοντές αιμοδότες εργαζομένους όλων των εργοστασίων του Ομίλου των Πλαστικών Θράκης που έχουν έδρα τους την περιοχή μας, αλλά και στους κατοίκους του οικισμού του Μαγικού και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο οικείο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

.Σ Εργαζομένων Πλαστικών Θράκης

#Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιορής

Σχετικά Άρθρα