Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Έχουν χάσει την μπάλα…. Ο Παπαδάκης έστειλε στους διευθυντές των σχολείων ανακοίνωση της αντιπολίτευσης!!! (Σκοταδισμός στο μεγαλείο του)

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ… (Αν και πιστεύω ότι αυτές τις οπισθοδρομικές ιδέες τους τις φυτεύει ο Λύρατζης και τις υιοθετούν και οι υπόλοιποι!!!) ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 3ων ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ!!!

Πιστεύω ότι είμαστε στα όρια να χαθεί η μπάλα από την αντιπολίτευση. Δείτε τι έστειλαν στα σχολεία της Ξάνθης προτρέποντας σε προληπτική λογοκρισία.

Αν έκαναν συναντήσεις με την εκπαιδευτική κοινότητα, θα το καταλάβαινα κατά κάποιο τρόπο… Όμως το να πασάρουν την ανακοίνωσή τους μέσα από τα email των σχολείων… ε, αυτό αγγίζει τα όρια της απελπισίας!!!

Χρησιμοποιούν (ο Παπαδάκης και οι 3 + τον έναν) την εκπαιδευτική κοινότητα όχι βεβαίως από ξαφνικό ενδιαφέρον για τα παιδιά μας, αλλά για μικροκομματικούς σκοπούς. Για να χτυπήσουν τον μεγαλύτερο θεσμό της πόλης το Καρναβάλι μας… Πόσο πιο χαμηλά, αλήθεια ρε παιδιά; Και πόσο ακόμη σκοταδισμό θα μας πουλήσετε;

Σχετικά Άρθρα