Κοινωνία Τελευταία Νέα

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η βασιλόπιτα των Δημοτικών Υπαλλήλων της  Ξάνθης

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε  ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων  Νομού Ξάνθης , με τη συμμετοχή δεκάδων υπαλλήλων όλων των ειδικοτήτων

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κέντρο της πόλης, παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κουρτίδη,  του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη , Αντιδημάρχων ,του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μπούτου,  του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, του Προέδρου του ΚΚΠΑ Παναγιώτη Αμβροσιάδη, του Πρόεδρου  του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Χαράλαμπου Ευστρατίου,  των επικεφαλής και δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων και των δημοτικών υπαλλήλων .

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμων.

Είμαι χαρούμενος και παράλληλα συγκινημένος απόψε  δήλωσε ο κ. Γαλανόπουλος. Ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για  τη στήριξή τους και όπως δήλωσε θα παραδώσει τη σκυτάλη και την προεδρεία του Συλλόγου στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη επί πολλά χρόνια στο ίδιο γραφείο κ.  Γιώργο Γουναρίδη.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων (του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κουρτίδη & του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη ) καθώς και οι βραβεύσεις των παιδιών των δημοτικών υπαλλήλων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Σχετικά Άρθρα