Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Κοπή πίτας στου ΚΑΠΗ Ξάνθης (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 6 η ώρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και του προέδρου του ΚΑΠΗ Ξάνθης Παναγιώτη Αμβροσιάδη η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στον χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ στην οδό καπνεργατών 1. Τυχερή του της τηλεόρασης η κυρία Αθανασία μέλος του ΚΑΠΗ Ξάνθης.

Χορηγοί του μεγάλου δώρου 1 τηλεόραση 40 ιντζών smart για τον τυχερό της βασιλόπιτας από τα πιστοποιημένα κέντρα ακοής ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Λίγα λόγια για την εταιρία «Ενίσχυση»: Αναλαμβάνουμε τον πλήρη έλεγχο των ακουστικών σας ακόμα και από άλλες εταιρείες ακουστικών. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο και οργανωμένο εργαστήριο όπου έχουμε την γνώση και εμπειρία , καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να ρυθμίσουμε , επισκευάσουμε τα ακουστικά σας. Είμαστε περήφανοι γιατί διαθέτουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε δικά μας εργαστήρια. Με μηδέν χρόνο αναμονής μπορείτε να παραλαμβάνατε τα ακουστικά σας αλλά και ταυτόχρονα να μπορείτε να δείτε άμεσα το εργαστήριο και να ρωτήσετε τους τεχνικούς για την οποιαδήποτε βλάβη.

Σχετικά Άρθρα