Λάσπη Τελευταία Νέα

Ο Θωμάς ξεπέρασε τον Τσιτιρίδη στο θέμα των υδατόπυργων…

Ολοκληρώθηκε η επισκευή υδατόπυργων στην Κοινότητα Ευλάλου Δήμου Τοπείρου

Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά στην επισκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των φθορών των υδατόπυργων που βρίσκονται στους οικισμούς Δέκαρχο και Κεντητή του Δήμου Τοπείρου με σκοπό την λειτουργική τους αναβάθμιση και την διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου ύδατος για τους πολίτες. Οι παρεμβάσεις με προϋπολογισμό 58.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτήθηκαν από ιδίους πόρους του Δήμου Τοπείρου. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται εργασίες συντήρησης στο δίκτυο των σωληνώσεων των ανωτέρω δεξαμενών.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στοχεύουν στην βελτίωση της λειτουργικότητας των υδατόπυργων, καθώς και στην θωράκισή τους έναντι των περιβαλλοντικών επιδράσεων ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες ύδρευσης κάθε οικισμού. Επιπλέον, οι εργασίες συμβάλλουν στον περιορισμό απώλειας ύδατος, το οποίο είναι απαραίτητο για την διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού και των αναγκαίων συνθηκών υγιεινής στους κατοίκους της περιοχής».

σ.σ. Στον τομέα των υδατόπυργων ο Θωμάς Μίχογλου με τις ανύπαρκτες υπηρεσίες κατόρθωσε να ξεπεράσει τον Γιώργο Τσιτιρίδη που έχει και οργανωμένη ΔΕΥΑ… και αυτό είναι μια ακόμη ένδειξη ότι ο Τσιτι΄ριδης τελειώνει από δήμαρχος Αβδήρων!!!!

Σχετικά Άρθρα