Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Θεματοφύλακας της ενότητας του χώρου της νέας Δημοκρατίας ο Μανώλης Τσέπελης. Ανταποκρίθηκε θετικά στην προσωπική πρόσκληση του Αλέκου Κοντού!!!

Εντυπωσιακή όσο και ενωτική ήταν η προχθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Ξανθιώτη υπουργού Αλέκου Κοντού στην αίθουσα του eilisso που αποδείχθηκε μικρή για την συγκεκριμένη εκδήλωση…

Εντυπωσιακή μιας και ο όγκος των παρευρισκομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αφού ο ισχυρός άνδρας της παράταξης Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, αποδέχθηκε την προσωπική πρόσκληση και «το τηλεφώνημα» του Αλέκου και μαζί με την ομάδα του, δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους και υποστηρικτές του συνδυασμού του παραβρέθηκαν ΟΛΟΙ μαζί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου.

Επισφραγίστηκε έτσι μια τυπική «εκεχειρία» στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, αφού έχουμε μπροστά μας τις εθνικές εκλογές μια βδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ. (Όπως φάνηκε στα μάτια των στελεχών της ΝΔ, μετά από αυτά τα γεγονότα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και για το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ σε κάθε περίπτωση περιμένουμε η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα τοπικά).

Σχετικά Άρθρα