Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης για την ενθουσιώδη υποδοχή του Πρωθυπουργού στην Ξάνθη: «Έδωσε πίσω στους πολίτες την ελπίδα και την πίστη για το μέλλον»

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν οι Ξανθιώτες στον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα το πρωί.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην 28ης Οκτωβρίου, όπου και θα περνούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τον δει από κοντά να του μιλήσει και να του σφίξει το χέρι.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μαζί με τα μέλη της δημοτικής αρχής, παλιούς συνοδοιπόρους αλλά και νέους συνεργάτες καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό της χώρας με εγκαρδιότητα, συγχαίροντάς τον για το έργο που επιτελεί για την πρόοδο της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός με ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησε τους Ξανθιώτες που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και τους κάλεσε σε μια μεγάλη συστράτευση στην εκλογική μάχη που έρχεται.

Απευθυνόμενος στον κόσμο δήλωσε ικανοποιημένος για τα 3,5 χρόνια στη διακυβέρνηση της χώρας, καθώς όπως είπε παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ως χώρα «μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μείωση των φόρων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στα μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, αλλά ιδιαίτερα στο ότι σήμερα η Ελλάδα είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ό,τι το 2019 «κι εδώ εσείς στη Θράκη γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε πόσο μεγάλες προκλήσεις κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους Ξανθιώτες για τη θερμή υποδοχή και τους προσκάλεσε στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, κατά την οποία θα αναφερθεί αναλυτικά στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησής του για τη Θράκη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, σε δήλωσή του τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός «Έδωσε πίσω στους πολίτες την ελπίδα και την πίστη για το μέλλον. Χειρίστηκε με σοβαρότητα και προγραμματισμό τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ως χώρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έκανε πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών θα προκρίνει αυτήν τη μεγάλη και με σημαντικά αποτελέσματα, προσπάθεια και οι πολίτες θα εμπιστευθούν εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα