Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης βραβεύει αριστούχους μαθητές

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης βραβεύει μια ακόμη χρονιά, τις μαθήτριες και τους μαθητές που αγωνίζονται καθημερινά για να κατακτήσουν τη γνώση, με ορίζοντες ανοιχτούς και όνειρα για το μέλλον. Στα μάτια των γονέων, των δασκάλων, αλλά και όλων μας, η περηφάνια για τα παιδιά εκδηλώνεται με συγκίνηση.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ξάνθης, θα τιμήσει τις νέες και νέους που δείχνουν την προφανή υπεροχή τους και γίνονται υπόδειγμα όλων μας, σαν ένα μικρό δείγμα επιβράβευσης και αναγνώρισης της προσπάθειάς τους.

Ο Σύλλογος μας πιστός στις παρακαταθήκες των προγόνων μας, που εκεί στις Πατρίδες θεωρούσαν την Παιδεία ως κοινωνικό αγαθό και μέσω αυτής κράτησαν αδιάσπαστο τον Ελληνισμό του Πόντου στο διάβα των αιώνων, σας προσκαλεί και φέτος στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και κοπής της Βασιλόπιτας μας, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη τοιυ Συλλόγου μας , την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ

Καλούνται τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας τα οποία:

– αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2021-2022 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω

– πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2022,

να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά φωτοαντίγραφα των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση εισαγωγής σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ στα γραφεία του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπύλων 8, ή στο e-mail: [email protected] , μέχρι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023.

Με τιμή το ΔΣ του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα