Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Κανονικά σε λειτουργία από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το στολίδι της πόλης το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο (Μετά από μια μικρή συντήρηση των υποδομών)

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης και η ομάδα του ότι υπόσχεται το κάνει πράξη. Έτσι από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο επανέρχεται σε κανονική λειτουργία.

Για 15 μέρες μέσα στις γιορτές πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από εργασίες συντήρησης. Έγινε η αντικατάσταση ενός μεγάλου κυκλοφορητή (θέρμανσης), πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση μίας βάνας αυτόματης πλήρωσης για να μην υπάρχουν θέματα υπερχειλίσεων ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε εργασίες στους λουτήρες και τις τουαλέτες και προστέθηκε κι ένα αυτόματο σύστημα απαγωγής του αέρα.

Παράλληλα αντικαταστάθηκαν τα πλακίδια που είχαν σπάσει στα επιχείλια της πισίνας , επισκευάστηκαν σκάλες και σκαλοπάτια, όπου αυτό απαιτούνταν, και έγινε ο υγειονομικός καθαρισμός του χώρου για την αποφυγή πιθανών μολύνσεων.

Η ομάδα που ανέλαβε τις εργασίες συντήρησης είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια του τέθηκαν από την αρχή και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το κολυμβητήριο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί αθλητές και λουόμενους.

Σχετικά Άρθρα