Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη

Εκλογές μετά τον Απρίλιο είπε ο Κυριάκος και ουσιαστικά μπήκαμε στην τελική ευθεία. Έτσι όπως μαθαίνω με και στα ψηφοδέλτια η Νέα Δημοκρατία μπαίνει με αέρα ανανέωσης και καταξιωμένα πρόσωπα από τις τοπικές κοινωνίες.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, μια ομάδα στενών συνεργατών του Κυριάκου εργάζεται προς την κατεύθυνση της κατάρτισης των ψηφοδελτίων πανελλαδικά. Όπως διαμηνύουν αρμόδιες πηγές, δεν θα έχουν θεαματικές αλλαγές σε σχέση με το 2019, υπό την έννοια ότι το κυβερνών κόμμα αριθμεί ήδη 156 βουλευτές.

Αέρας ανανέωσης, όμως, θα υπάρξει, και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με τα γαλάζια ψηφοδέλτια, ήτοι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης και ο σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη και πολύπειρος περί τα κομματικά, Θανάσης Νέζης.

Για τον νομό Ξάνθης λοιπόν έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα και ορισμένοι από αυτούς έχουν κατέβει πρόσφατα και στην Αθήνα, τα εξής ονόματα:

1. Ο νυν βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης που είναι εξαιρετικά επιτυχημένος και έχει καταφέρει με τις πρωτοβουλίες του και την δράση του 4 χρόνια τώρα να ανατρέψει την ισορροπία στον νομό Ξάνθης και να γύρει η πλάστιγγα στις δημοσκοπήσεις, από το Συριζα που ήταν παλιά, στην Νέα Δημοκρατία σήμερα.

2. Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης επιτυχημένος οικονομολόγος, με επιτυχημένη θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης την προηγούμενη τετραετία, από την νέα γενιά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχει σφοδρές πιθανότητες να έχει ήδη κλείσει την μία θέση, στο ψηφοδέλτιο.

3. Η κα Δέσποινα Σταμπουλή, Ιατρός που εργάζεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης, πολύ γνωστή και αγαπητή στους Ξανθιώτες, μπορεί να μαζέψει ψήφους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και να κάνει την διαφορά στις γυναίκες.

4. Ο πρώην Δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά από την μειονότητα που αποτελεί πρόταση ομάδας αυτοδιοικητικών και που είναι ένα από τα δυνατά ονόματα που μπορούν να χτυπήσουν άμεσα τον Χ. Ζεϊμπέκ που νέμεται για χρόνια την μειονοτική ψήφο στην Ξάνθη.

Τέλος ενδιαφέρον για μια θέση στο ψηφοδέλτιο έχει εκφράσει και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στενός συνεργάτης του Δημάρχου Μ. Τσέπελη κ. Γιάννης Μπούτος που κι αυτός αποτελεί μια δυνατή λύση μιας και είναι πολυσυλλεκτικός και έχει διάθεση να προσφέρει στην πόλη.

Λύσεις πολιτικών «παλαιάς κοπής» έχουν αποκλειστεί, μιας και όπως είπαμε ο Κυριάκος θέλει να δώσει το μήνυμα της ανανέωσης στα ψηφοδέλτια.

σ.ε. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε κάθε περίπτωση η δικηγόρος Μαρίνα Παυλίδου ήταν μια εξαιρετική επιλογή και πήγε καλά την προηγούμενη φορά, και ΑΝ το θελήσει και η ίδια θα είναι πιθανότατα ξανά στο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου.

Σχετικά Άρθρα